Головне

Байсангуров проведе бій за титул інтерконтинентального чемпіона WBA

19.05.2009 14:19 475 0
30 травня у Києві чеченський боксер компанії братів Кличків Заур Байсангуров проведе бій за титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBA проти італійця Крістіана ді Мартініса.

Це буде другий бій київського боксера після поразки у бою в андеркарті поєдинку Володимира Кличка проти Хасіма Рахмана, де чеченський спортсмен поступився американцю Корнеліусу Бандреджі.

У попередньому поєдинку Байсангуров нокаутом у першому раунді переміг Міхаіла Хуцишвілі.

До бою з Хуцишвілі Байсангуров готувався у США у залі відомого тренера Фредді Роача.

"Тренувався із тренером Менні Пакьяо із фізпідготовки Джастіном Форчуном, з яким займався чотири тижні. Потім перейшли на спаринги. На жаль, Роач через бій Пакьяо не мав часу, щоб приділяти увагу мені", - сказав Басангуров на прес-конференції у Києві, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

За словами спортсмена, спаринг-партнерами були сильні боксери, серед яких чинні чемпіони світу. "Отримав величезний досвід. 30 травня готовий продемонструвати, чому навчився, намагатимуся показати хороший бокс", - додав Байсангуров.

Він також повідомив, що серед спаринг-партнерів були американський вірменин Ванес Мартиросян та мексиканець Альфонсо Гомес.

Коментарі ()