Головне

Кличко відкрив у Хмельницькому новий боксерський зал

13.05.2009 16:50 262 0

У спортивно-культурному центрі "Плоскирів", що у Хмельницькому, сьогодні урочисто відкрито новий боксерський зал. Його відремонтовано і обладнано у рамках національної соціальної програми "Спортивну Україну будуємо разом!", повідомляє ukrinform.ua.

Символічну стрічку під час церемонії перерізали всесвітньовідомий боксер Віталій Кличко та голова ради директорів Nemiroff Олександр Глусь. Саме Благодійний фонд братів Кличків та ця відома компанія профінансували реконструкцію.

Програма "Спортивну Україну будуємо разом!" стартувала 2007 року. Її мета полягає у створені більшого доступу українців до спорту, незалежно від місця проживання, віку та статку. Хмельницький став одним з п'яти фіналістів конкурсу.

Перший зал презентували торік у місті Немирів Вінницької області. Місяць тому таку ж подію відсвяткували шанувальники спорту у Переяслав-Хмельницькому на Київщині. Загалом добродійники інвестують на реалізацію програми 2 мільйони гривень. Хмельницька міська рада зі свого боку додатково виділила на реконструкцію спортивно-культурного центру близько 200 тисяч гривень.

"Нам сподобалась позиція хмельницької міської влади, - сказав Віталій Кличко, - з такими керівниками приємно працювати, бо вони по-справжньому дбають про потреби громади".

У ці нелегкі часи держава як ніколи потребує серйозної підтримки підприємницьких структур, благодійних організацій, соціальних об'єднань, - зауважив Олександр Глусь. - Особливо це стосується програм, що спрямовані на охорону здоров'я, розвиток освіти та спорту. Відновлення спорткомплексів у регіонах - дуже важливий етап у створенні гідних умов для занять спортом усіх бажаючих, зазначив він.

Коментарі ()