Головне

Суперник Федченка не бачив боїв українця

22.04.2009 11:28 396 0
Суперник інтерконтинентального чемпіону IBF у першій напівсередній вазі Сергія Федченка аргентинець Дієго Хесус Понсе не бачив жодного бою нашого боксера, зокрема його перемогу над ще одним представником Аргентини Хуаном Альберто Годоєм.

"Я не бачив боїв Федченка, так що з тактикою розберемося по ходу бою. Про українця знаю зовсім небагато. Як, думаю, і він про мене. З Годоєм ми тренуємо в різних залах. Але мій тренер розповідав мені про цей поєдинок, і ми не збираємося повторювати помилки Годоя", - наводить слова Понсе K2 East Promotions.

За словами претендента, він дуже добре готовий до двобою.

"Часу було достатньо, адже я і між поєдинками постійно підтримувати себе у формі. Я приїхав сюди перемагати і забрати титул чемпіона додому в Аргентину", - додав він.

Понсе також розповів, що ніколи не планує нокаут.

"Планую працювати в ринзі і перемагати", - сказав Понсе.

Як зазначив аргентинець, він розраховував отримати серйозний бій, адже недавно виграв титул чемпіона серед іспаномовних країн за версією WBC.

"Тепер мої очікування справдилися, і я отримаю куди престижніший титул інтерконтинентального чемпіона", - підсумував суперник українця, бій з яким відбудеться 22 квітня у Харкові.

Коментарі ()