Головне

Майбутнього суперника Дзинзирука заарештували за зберігання зброї

21.04.2009 11:18 321 0
Боксер першої середньої ваги Джеймс Кіркленд, чий 10-раундовий бій проти Майкла Вокера запланований на 2 травня в одному вечорі боксу з двобоєм Ріккі Хаттон - Менні Пакьяо, арештований у неділю за незаконне зберігання зброї, повідомляє Espn.go.com.

25-річний Кіркленд, що був засуджений за збройне пограбування в 2003 році, втратив два з половиною роки своєї кар'єри через судимість. На момент арешту в неділю, Кіркленд усе ще знаходився під дією дострокового терміну за минулу судимість, і цей арешт може привести до нового тюремного ув'язнення.

Автомобіль, яким керував Кіркленд, був зупинений поліцейським у місті Остін (штат Техас, США), рідному місті Джеймса Кіркленда. У ході огляду машини була виявлена вогнепальна зброя, що Кіркленд не мав прав зберігати при собі. Поки залишається неясним, чи зможе Кіркленд взяти участь у запланованому на 2 травня поєдинку.

"Створюється враження, що Джеймс став жертвою збігу обставин, -заявив один з менеджерів Кіркленда Камерон Данкін.

"Ми чекаємо додаткової інформації, перш ніж робити будь-які коментарі".

Нагадаємо, що на серпень у Кіркленда був запланований ще один бій на телеканалі НВО. Промоутер Кіркленда Річард Шефер досяг попередньої згоди на поєдинок свого підопічного з  чемпіоном світу за версією WBO українцем Сергієм Дзинзируком.

allboxing.ru

Коментарі ()