Головне

Сенченко відібрав титул чемпіона світу у Нужненка

11.04.2009 10:11 1068 0
Сенченко відібрав титул чемпіона світу у Нужненка
В'ячеслав Сенченко (28-0, 20 нокаутів) став новим чемпіоном світу за версією WBA у напівсередній вазі, перемігши Юрія Нужненка (28-1-1, 13 нокаутів) одноголосним рішенням суддів.

Нужненко весь двобій працював першим номером і діяв в основному джебом і лівим гаком, Сенченко ж діяв на відходах, і найбільше успішно в нього проходили довгі прямі праворуч. Перший раунд пройшов з невеликою перевагою чемпіона, що був набагато активніше.

Однак у наступних чотирьох раундах успішніше був Сенченко: користуючись тим, що Нужненко часто йшов уперед без удару, донеччанин жорстко зустрічав суперника правим прямим.

У 6-м раунді Юрій збільшив темп і вирівняв бій. Наступні три 3-хвилинки залишилися за Сенченко, що був помітно швидше, точніше і різноманітніше свого візаві. До 10 раунду Сенченко втомився, Нужненко ж, навпаки, додав обертів і упевнено взяв 10 і 11 раунди, змусивши претендента все частіше "брати відпочинок" у клінчах. У 12 раунді чемпіон влаштував спурт і кілька разів відчутно дістав претендента, однак Сенченко удало відповів у другій половині раунду. Фінальний гонг застав бійців у запеклому розміні удрами.

За підсумками 12 раундів В'ячеслав Сенченко здобув перемогу одноголосним рішенням суддів: двічі 116-112 і 118-110.

boxnews.com.ua

Коментарі ()