Головне

Кличко відмовився оприлюднити гонорар

10.04.2009 09:32 404 0
Чемпіон світу за версіями IBF, WBO, IBO Володимир Кличко відмовився назвати скільки грошей він отримає за бій проти британського претендента Девіда Хея, який відбудеться 20 червня на стадіоні "Шальке-04" у Гельзенкірхені.

"Гонорари будуть відповідати рівню двобою. Головне, що ми з Хеєм домовилися і бій відбудеться в будь-яку погоду", - сказав чемпіон світу у надважкій вазі.

Він також відмовився розголошувати вартість оренди "Veltins Anena".

"За умовами контракту ця сума не розголошується", - сказав українець.

"Мені вже кортить вийти на ринг і покарати британця за його довгий мова. І 20 червня Хэй нарешті знає, де раки зимують! Так що можете про це у нього запитати після бою", - додав чемпіон.

За його словами, для братів Кличків це буде перший подібний двобій, але, вважає боксер, практика проведення зустрічей на відкритих аренах у професійному боксі не нова.

"Найвідоміший  поєдинок на стадіоні відбувся ще в жовтні 1974 року. Тоді в столиці Заїру Мохаммед Алі переміг Джорджа Формена", - додав Кличко-молодший.

На думку спортсмена, на стадіон "Шальке" прийдуть навіть більше ніж 65 тисяч чоловік. Завдяки унікальній конструкції стадіону - висувного поля - будуть обладнані додаткові глядацькі місця.

"Мене вразили емоції вболівальників, якими наповнена арена. Це неймовірні відчуття", - розповів Кличко про враження від футбольного матчу.  

"Veltins Arena" - один із наймультифункціональніших стадіонів у світі. Арена була спеціально побудована і відкрита до чемпіонату світу з футболу 2006 року. Завдяки особливостям дизайну за 20 хвилин висувається дах, пише kp.ua.

Нагадаємо, екс-абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі Девіл Хей отримає найбільший гонорар за кар'єру, сума складе кілька мільйонів.

Коментарі ()