Головне

Бою Дмитренка та Повєткіна не буде через Клауса Пітера Коля?

08.04.2009 13:38 269 0

Команда російського обов'язкового претендента на титул Володимира Кличка за версією IBF Алєксандра Повєткіна не дуже хоче домовлятися про бій із претендентом на титул EBU українцем Олександром Дмитренком. Причина сумнівів - політика промоутера українця та керівника Universum Box-Promotion Клауса Пітера Коля.

Як заявив менеджер Повєткіна Владімір Хрюнов, росіяни розглядають кандидатуру Дмитренка, бо "цей суперник - більш ніж гідний конкурент".

"Проте останнім часом ми з побоюванням ставимося до боксерів, які виступають під егідою промоутерської компанії Universum Box-Promotion через нестабільність в плані переговорів", - сказав Хрюнов.

"Вони, наче, пропонують організувати зустріч, а після переговори затягуються, в результаті ми втрачаємо дорогоцінний час, якого у команди Повєткін зараз просто немає, адже нас чекає Кличко", - додав менеджер Повєткіна.

Хрюнов навів приклад Ніколая Валуєва, який не може отримати реванш із підопічним Universum Чагаєвим.

"Одним словом, політика Universum мені особисто не зрозуміла, тому ми з побоюванням підходимо до переговорів з Дмитренком, який є їхнім клієнтом. Хочу сказати, що крім Дмитренка у нас є кілька запасних варіантів. Думаю, що про це можна буде говорити за кілька днів", - сказав менеджер в інтерв'ю виданню championat.ru.

Коментарі ()