Головне

Сосновський: Створимо збірну, сильніше від Пекіну-2008

31.03.2009 16:20 471 0
Любительська збірна України з боксу може бути сильніше від тієї, яка виступала на Олімпійських Іграх у Пекіні-2008. Про це заявив Дмитро Сосновський, головний тренер національної команди.

"Якщо ми добре попрацюємо, то на базі наявних наразі боксерів зможемо створити збірну сильніше за ту, яка виступала у Пекіні. Сьогодні з'явилися нові імена: в категорії до 48 кг Денис Козарук з Вінниці - перспективний молодий боксер, напівтяж Олександр Гвоздика - чудовий боєць, Тарас Шелестюк - до 69 кг", - наводить слова тренера Федерація боксу України.

За його словами, у кожній вазі спостерігається здорова конкуренція.

"Ви тільки подивіться, які у нас два тяжа - Денис Пояцика та Олександр Усик. Сьогодні ми робимо ставку не на виховання лідера, а на створення команди", - додав Сосновський.  

Він також розповів, що хоче, щоб у збірній в кожній категорії було по два-три таких майстра, як Усик, Пояцика або Ломаченко.
 
"Від нинішнього чемпіонату України я отримав справжнє професійне задоволення. У деяких категоріях фінальні поєдинки були набагато цікавіше, ніж на Олімпійських іграх. Якщо порівняти протистояння у вазі до 75 кг в Пекіні із сьогоднішнім, то це просто небо і земля", - підсумував головний тренер збірної.

Коментарі ()