Головне

Віталій Кличко визнаний найкращим боксером в історії надважкої ваги - WBC

25.03.2009 10:13 967 0
Всесвітня боксерська рада (WBC) назвала чемпіона світу за версією WBC українця Віталія Кличка найкращим панчером в історії надважкого дивізіону.

"Віталій Кличко довів, що він на даний момент є кращим боксером у світі поза залежністю від вагової категорії після перемоги над Хуаном Карлосом Гомесом, на рахунку якого було 35 нокаутів з 44 перемог при лише одній поразці.

Кличко перевершив усіх боксерів, не важливо, до якого дивізіону вони належать. Чемпіон світу в надважкій вазі - це єдиний, хто може називати себе найбільшим чемпіоном у світі боксу, тому що його ніхто не може перемогти. Своїми екстраординарними перемогами в чудових боях Віталій показав абсолютний контроль і силу.

Наш король суперважкого дивізіону заткнув рот багатьом, у тому числі і журналістам, що піддавали його нападкам без будь-яких підстав і не виявляли до нього поваги, якщо враховувати чудовий клас, що він демонструє.

Хосе Сулейман, президент нашої організації, заявив сьогодні, що Кличко є гордістю не тільки WBC, але і усього світового боксу. Зараз рекорди Віталія Кличко такі: 37 перемог, 36 з яких нокаутом, включаючи його останню перемогу. Його відсоток нокаутів виріс до 97,2%. Завдяки цьому факту Кличко є найвеличнішим панчером в історії надважкого дивізіону", - приводить Fightnews.com заяву WBC.

championat.ru

Коментарі ()