Головне

Володимир Кличко: У Хея немає вибору

24.03.2009 10:42 305 0
Володимир Кличко: У Хея немає вибору

Чемпіон світу за версіями IBF та WBO у надважкій вазі Володимир Кличко розповів в інтерв'ю, як би склався його поєдинок проти Хуана Карлоса Гомеса, якщо б такий відбувся, на якій стадії переговори з Девідом Хеєм та кого він бачить серед своїх наступних суперників.

- Якби самі виходили проти Гомеса, як би склався поєдинок?

- Порвав би, як Тузик шапку. 

- Серйозно?

- Так. 

- На якій стадії переговори про бій Кличко - Хей?

- Вони ще йдуть. Якщо ми цього тижня не підпишемо контракт - бою не буде. Але я сподіваюся, що все буде нормально. В Хея немає вибору. Хоча він починає шукати причини: то йому країна не подобається, то ще щось... 

- Зараз залишилася одна країна як місце проведення - Німеччина?

- Німеччина як альтернатива завжди залишається. Скажімо так, Лондон став під дуже і дуже великим знаком питання. А час починає грати проти мене. Я і так велику перерву зробив, майже півроку не боксував. Мені потрібно визначатися... Або це буде Хей, або Повєткін, або Валуєв, або Чемберс. 

- Чемберс?

- Так, а що? Мені ж потрібно проти когось виходити. Чемберс боксує зараз проти Пітера. Якщо виграє - стане одним з кандидатів. 

- Ходили ніби чутки, що HBO відмовився від вашої зустрічі з Арреолою?

- Ні, навпаки. Тому що він американець, висхідна зірка. В НВО було дуже величезне бажання, щоб ми провели бій. 

- Наскільки реальна зустріч з Дмитренком?

- Реальна. Він мій обов'язковий претендент за версією WBO. І буде ним протягом двох років. У мене ж цей рік піде на добровільні захисти. 

- Як думаєте, який суперник найцікавіший публіці? Зі всіх вищеназваних.

- Валуєв. І мені, і глядачам. Єдина людина, якій цей бій не цікавий, - це Віталій. Тому що він сам хоче з Валуєвим битися. Нам ще треба це питання вирішити. Ми Хея ледь поділили. Далі, Хей, Арреола, Повєткін, Чемберс, Дмитренко. 

- Як відреагували на заяви Маскаєва і весь галас довкола нього?

- Моя думка... Я дуже добре ставлюся до Олега. Але коли у нього була можливість битися з Віталієм, ми його так сильно просили, так просили! І він так сильно відмовлявся! 

- Маскаєв говорить, що він підписав тоді контракт і лише чекав, коли ви підпишете його.

- Це повна абсолютна брехня! Ми, образно кажучи, тоді в Маскаєва ну ось хіба що в ногах не валялися. Я розумію, що у Олега зараз скрутне фінансове становище. Напевно, тому що іншої мотивації в цьому поєдинку Кличко - Маскаєв я не бачу. Після того, як Пітер його нокаутував, виходити знову на чемпіонський титул - це нонсенс. Навіть незрозуміло, що коментувати? Я дуже добре ставлюся до Олега і хочеться йому порадити: "Олеже, не слухай своїх промоутерів, вони тебе до добра не доведуть".

livesport.ru

Коментарі ()