Головне

Дмитренко: "Із задоволенням вийду на бій з Повєткіним"

23.03.2009 15:47 178 0

Українець Олександр Дмитренко із задоволенням вийде на бій проти росіянина Алєксандра Повєткіна у поєдинку за вакантний титул чемпіона Європи (EBU).

Про це в інтерв'ю allboxing.ru розповів сам непереможний 26-річний український суперважковаговик (№1 у рейтингу WBO, №3 WBC, №4 WBA, №4 IBF).

"Я готовий зустрітися з Алєксандром, - заявив Дмитренко. - Наскільки я знаю переговори між нашими промоутерськими компаніями вже йдуть, але поки з цього приводу мені нічого невідомо. Про те, що цей поєдинок може відбутися, я дізнався з інтернету і, на жаль, ніхто з моїх менеджерів зі мною цієї можливості ще не обговорював".

"Взагалі тут достатньо багато приховується від спортсменів, і подібні претензії є не тільки у мене, а також і у багатьох інших. Тому керівництву Universum краще задуматися над цією проблемою. Ну а що стосується поєдинку за титул EBU, то можу сказати точно - я згоден на бій проти Повєткіна і буду радий вийти проти нього на ринг", - сказав боксер.

Нагадаємо, що Європейський боксерський союз (EBU) визначив учасників поєдинку за вакантний титул чемпіона Європи, якими стали Дмитренко і Повєткін.

Коментарі ()