Головне

Нужненко: Гомес - спрощена копія Бірда

23.03.2009 15:02 235 0

Хуан Карлос Гомес - спрощена копія Кріса Бірда. У цьому переконаний чемпіон світ за версією WBA у напівсередній вазі Юрій Нужненко.

"Гомес з самого початку був приречений. До речі, особисто я чекав від нього більшого. Так, кубинець незручний суперник. Так, технічний, досить швидкий на ногах і володіє гарної ручної швидкістю. Але у нього не виявилося головного, що повинен мати супертяж - справжнього удару", - прокоментував перемогу Віталія Кличка над  претендентом з Куби Нужненко.

"Словом, він хороший "ігровик", але все-таки трохи спрощена копія Кріса Берда. Спочатку Гомес ще намагався щось зробити, але ті кілька його ударів, які досягли мети, проблем чемпіону не принесли. Починаючи ж раунду з шостого, бій швидше нагадував полювання Віталія Кличка", - розповів боксер в інтерв'ю газеті "Новая".

"Віталію знадобилося трохи більше часу для того, щоб пристосуватися до суперника. Але особисто у мене вихід бою сумнівів не викликав. Кличко дуже добре вибудував двобій тактично, а всі спроби Гомес прорватися на ударну позицію зустрічав небезпечними випад. Не було сумнівів і в фізичних кондицій українця", - додав він.

Коментарі ()