Головне

WBC боїться, що Кличко влаштує скандал - промоутер Маскаєва

13.03.2009 17:47 195 0
WBC не робить жодних офіційних заяв із приводу ситуації із "претендентством" Олега Маскаєва на титул Віталія Кличка, бо боїться, що українець влаштує великий скандал з розглядами справи.

Про це заявив промоутер Олега Маскаєва Денніс Раппапорт на прес-конференції у Саранську.

"Кличко зараз намагається оспорити рішення Спортивного арбітражного суду про те, що Олег має право на чемпіонський бій, але рішення те вже прийнято і оспорити його неможливо", - сказав Раппапорт.

На його думку, WBC не робить жодних офіційних заяв тільки тому, що боїться, що Кличко влаштує великий скандал з розглядами.

"Але вони не йдуть і проти нас, оскільки з юридичної точки зору у WBC немає жодних шансів для того, щоб відмовити Маскаєву в титульному бою" , - зазначив представник Маскаєва, слова якого наводить livesport.ru.

"Я впевнений у перемозі Олега і в тому, що він зустрінеться з Віталієм Кличком, - заявив промоутер. - Український боксер дозволяє собі постійні образливі вислови, але я хочу сказати, що пора вже просто вийти на ринг. Як говорять в Америці, або бийся, або заткнися і поступися своїм місцем іншим".

Коментарі ()