Головне

Менеджер Хея: Заяви команди Кличка - нонсенс

17.02.2009 09:17 175 0
Адам Бут, менеджер і тренер Девіда Хея, вважає заяви Берндта Бенте, менеджера українця Володимира Кличка, про занадто високі фінансові запити британської сторони нонсенсом.

"Те, що говорить Бент, - це нонсенс. Коли ви подивитеся на цифри, то зрозумієте, що за бій з Девідом Кличко отримає на $ 2 млн. більше, ніж за двобій з Крісом Арреолою. Ці цифри я вивів з інформації, яку вони надали мені", - сказав представник британця.

"У поєдинках проти Хасіма Рахмана й Тоні Томпсона вони отримали номінальну суму від американського каналу HBO, від німецьких телеканалів і від продажу квитків. З цих грошей вони виплатили гонорар Рахману. Вони отримають таку ж суму від HBO, німецьких телеканалів і від продажу квитків на бій з Хеєм з тією різницею, що з цієї суми їм не потрібно нічого платити Девіду" - додав він.

"Все, що отримає Девід, - це гроші від трансляції поєдинку британськими телекомпаніями. Ось чому Кличко не отримають доходів від трансляцій у Великій Британії. Ми говоримо про номінальну суму, про десятки тисяч фунтів. Це приблизно 50 тисяч євро або навіть менше. Нам не потрібні гроші Кличка, Девід просто намагається зберегти свої. Я не розумію, як ці вимоги можна вважати необґрунтованими", - цитує Бута Setanta Sports.

championat.ru

Коментарі ()