Головне

Нужненко готується до сенсації, Узелков до титульного бою?

13.02.2009 19:00 484 0

Наступний бій чемпіона світу за версією WBA у напівсередній вазі (до 66,7 кг) Юрія Нужненка може стати сенсацією року у світі боксу. У цьому переконаний генеральний директор K2 East Promotions Олександр Красюк.

"Нужненко зараз готується до двобою, який претендує на звання "сенсація року". Поки я не можу оголосити, що це за бій, але цілком імовірно, що до кінця лютого ми вже зможемо голосно заявити про майбутні події", - наводить слова Красюка сайт К2.  

За його словами, Узелков посідає найвищу позицію у рейтингу WBA і до кінця року зможе провести бій за титул за цією версією.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що K2 East Promotions веде переговори із Доном Кінгом щодо бою Нужненка проти венесуельця Нельсона Лінареса (12-0-1, 6 ko's).

Окрім того, Красюк був переконаний, що поєдинок з Антоніо Маргаріто або іншим боксером, який володітиме титулом "суперчемпіона", рано чи пізно відбудеться за вказівкою WBA.

За інформацією видання Boxingscene.com Нужненко може провести бій проти українського боксера В'ячеслава Сенченка.

Очікується, що бій відбудеться у квітні 2009 року у Донецьку.

За словами самого Нужненка, колишній суперчемпіон у вазі українця Антоніо Маргаріто відмовився від бою через гроші, які йому запропонували за бій із Шейном Мослі.

Коментарі ()