Головне

Кличко не хоче боксувати зі своїм клієнтом Устіновим

13.02.2009 17:02 325 0
Кличко не хоче боксувати зі своїм клієнтом Устіновим

Білоруський важковаговик Олександр Устінов у найближчому майбутньому зможе претендувати на титули чемпіонів світу.

У цьому переконаний чемпіон світу WBC та промоутер білоруса Віталій Кличко, про що чемпіон світу розповів на прес-конференції у Києві.

"Найближчим часом прізвище Устінов лунатиме дуже гучно. У мене є тверда впевненість, що вже в цьому році пройдуть титульних поєдинки за його участю. Причому, як за звання чемпіона Європи, так і за звання чемпіона світу", - сказав Кличко-старший.

"Хоча це буде дуже нелегко, тому що, чесно кажучи, проти Олександра я боксувати не хочу ", - додав він.

"У своєму останньому бою Устінов бився з Джуліуса Лонго і, скажу чесно, я припускав, що бій протриває довше. Але Олександр вже в першому раунді нокаутував свого суперника", - вважає Віталій Кличко.

За словами чемпіона, Устінов все вище і вище піднімається за рейтинговими сходами, і в майбутньому суперники у нього будуть все важче і важче.

"Але я впевнений, що Устінов зможе з цим впоратися і продовжить перемагати", - додав Кличко.  

Віталій також розповів як познайомився із білорусом.

"З Олександром ми познайомилися буквально рік тому, коли мені потрібно було готуватися до двобою проти Джаміля МакКлайна і він був моїм спаринг-партнером. Ми з ним вирішили, що підходимо один одному не тільки в спаринги, але й зможемо доповнювати один одного в нашій подальшій роботі", - сказав Кличко-старший.  

Він впевнений, що Устінову належить майбутнє надважкого дивізіону, повідомляє K2East Promotions.

Нагадаємо, Олександр Устінов (13-0-0, 11 КО) 26 лютого у Києві проведе бій проти українця Максима Педюри (11-0-0, 10 КО). На кону бою стоятиме титул чемпіона Європи за версією EBA.

Коментарі ()