Головне

Котельник: Кличко хотів багато грошей за трансляцію мого поєдинку

13.02.2009 10:08 381 0

Чемпіон світу в першій півсередній вазі за версією WBA українець Андрій Котельник розповів про причини, які спонукали його відкрити свою власну промоутерську компанію. Нагадаємо, що 7 лютого в Ростоку (Німеччина) Котельник захистив свій чемпіонський титул, одержавши перемогу розділеним рішенням суддів над аргентинцем Маркосом Майданой.

"Так, я вирішив, що нема чого давати комусь організовувати свій двобій. Я ж не збираюся боксувати все життя. От і подумав, чому б не створити власну промоутерську компанію. З товаришем створили фірму, під патронатом якої й провели вечір боксу. Таким чином, в історії України я став першим, хто на її території провів бій за звання чемпіона світу.

Кличко обіцяли першими організувати на Україні бій за звання чемпіона світу, а організували ми. Вони не люблять сильно витрачатися й прагнуть, щоб за їхнє ім'я їм платили гроші. У Кличко контракт із одним великим українським телеканалом. Я зустрівся з Віталієм для обговорення подробиць можливої трансляції, і його зацікавив мій двобій. Однак він запропонував неприйнятні умови - захотів стати одним з організаторів шоу. Але те, що він запропонував, нас не влаштувало. У підсумку ми продали право на трансляцію іншому великому каналу", - Котельник.

sportbox.ru

Коментарі ()