Головне

Дмитренко: "Моя мета - боксувати за титул чемпіона світу і стати ним"

10.02.2009 11:28 316 0
Дмитренко: "Моя мета - боксувати за титул чемпіона світу і стати ним"

26-річний непереможний український суперважкоатлет Олександр Дмитренко свій наступний поєдинок проведе проти чемпіона Європи британця Метта Скелтона. Наразі між промоутерами боксерів ведуться переговори щодо майбутнього поєдинку.

"Керівництво EBU призначило мене обов'язковим претендентом на титул чемпіона Європи, і зараз Universum Box-Promotions веде переговори з промоутерами Скелтона про дату і місце нашого з ним поєдинку. Поки ніякої конкретній інформації із цього приводу я дати не можу, але, думаю, що до березня все визначиться", - заявив Дмитренко в інтерв'ю allboxing.ru.

"Моя головна мета - боксувати за титул чемпіона світу і стати ним. І як проміжний етап на шляху до цієї мети бій проти Скелтона мені точно не перешкодив би. Що стосується самого поєдинку, то, як то кажуть, ринг покаже. Я бачив бої Скелтона, у тому числі і його поєдинок проти Руслана Чагаєва, і уявляю, що це за боєць. Він достатньо непередбачуваний і складний суперник, але, як я вже сказав - ринг покаже", - сказав Дмитренко.

Нагадаємо, Олександр Дмитренко провів 29 поєдинків і в усіх здобув перемоги. 19 з них Олександр завершив нокаутами.

Коментарі ()