Головне

Комісія призупинила дію ліцензії Маргаріто та його тренера

29.01.2009 14:24 353 0

Атлетична комісія штату Каліфорнію тимчасово припинила ліцензії Антоніо Маргаріто і його головного тренера Хав'єра Капетільо до повного з'ясування обставин подій 24 січня у Лос-Анджелесі перед поєдинком Маргаріто з Шейном Мозлі.

Про це повідомляє Fightnews.com.

Перед титульним боєм з Шийному Мозлі під бинтами Маргаріто було виявлено речовину, схожу на гіпс. У результаті мексиканця змусили кілька разів перебинтувати руки, а речовину забрали на експертизу.

"Атлетична комісія штату Каліфорнію вирішила тимчасово припинити дію ліцензій Антоніо Маргаріто і його головного тренера Хав'єра Капетільо. Тимчасове припинення триватиме доти, доки комісія повністю не розслідує обставини подій подій 24 січня 2009 року", - йдеться в офіційній заяві голови атлетичній комісії штату Каліфорнію Тіма Нунана.

За його словами, стороння речовина, виявлена в бинтах Маргаріто, проходить аналіз в Каліфорнійському департаменті юстиції.

Як повідомив Нунан, члени комісії не даватимуть жодних коментарів доти, поки комісія не винесе остаточної ухвали у справі.

"Комісія просить Маргаріто і Капетільо з'явитися на слухання справи, заплановане на 10 лютого", - йдеться у заяві Нунана.

Коментарі ()