Головне

K2 East Promotions домовляється про трансляції поєдинків у Росії та Білорусі

26.01.2009 16:37 353 0
Київська промоутерська компанія K2 East Promotions домовляється із російськими телеканалами про трансляції боїв своїх російських боксерів на території Росії та Білорусі.

Про це повідомив генеральний директор "K2 East Promotions" Олександр Красюк в інтерв'ю сайту компанії.

"Ми зараз ведемо переговори з російськими телеканалами щодо прямих трансляцій наших турнірів або поєдинків російських боксерів на території Росії та Білорусі", - сказав менеджер.  

За його словами, компанія готує підписання контрактів з "деякими цікавими закордонними боксерами", а також "з телеканалами їх рідних країн про покупку їх поєдинків і, відповідно, всіх наших бійців".

"Ми повинні виходити на серйозніший рівень і формувати основні канали популяризації і лояльність наших партнерських телеканалів на міжнародному рівні", - переконаний Красюк.

"Деякі наші поєдинки (2008 року - ред.) показали рекордний рейтинг. Мова, безумовно, йде про бої братів Кличків, коли більша частина, а, можливо, і вся телеаудіторія України дивилася телеканал "Інтер". Також це стосувалося і поєдинків Олександра Устінова і Заурбека Байсангурова, які проходили в андеркарті", - додав генеральний директор.

Коментарі ()