Головне

Тайсон і Холіфілід знову вийдуть в ринг за 68 млн. доларів?

26.01.2009 10:48 625 0
Відповідно до повідомлень Arabianbusiness.com, екс-чемпіони світу в надважкій вазі Майк Тайсон і Евандер Холіфілд можуть утретє зустрітися на ринзі. Двобій між цими боксерами планується організувати 31 жовтня в Абу-Дабі (ОАЕ). Організатором турніру, в рамках якого пройде цей бій, виступить компанія-забудовник Hydra Propertie. Повідомляється, що обидва бійця одержать по $ 34 млн. за цей бій.

"У нас є угода і вся необхідне, щоб зробити офіційну заяву на наступному тижні. Ідея полягає в тім, щоб організувати найбільший в історії боксу двобій і провести його в Абу-Дабі. Це стане великою подією для столиці ОАЕ", - заявив генеральний директор Hydra Propertie Сулейман Аль Фахім.

Нагадаємо, що Майк Тайсон і Евандер Холіфілд уже двічі зустрічалися на ринзі. У першому двобої в 1996 році Холіфілд здобув перемогу технічним нокаутом і відібрав у Тайсона титул чемпіона світу за версією WBA. У матчі-реванші, що відбувся в 1997 році, Майк Тайсон був дискваліфікований у третьому раунді після того, як відкусив своєму супернику частину вуха.

championat.ru

Коментарі ()