Головне

Валуєв думає, що він і Клички великі хлопці

20.01.2009 10:32 662 0

Тимчасовий чемпіон WBA в суперважкій вазі Ніколай Валуєв заявив, що із задоволенням зустрівся б з одним з братів Кличків. Також він розповів, що у разі повтороного поєдинку проти Евандера Холіфілда, вестиме поєдинок не в приклад жорсткіше, ніж вперше.

"Так, не можу сказати, що аншлаговий зал вболівав за нас, - сказав Валуєв. - На жаль, дуже часто вболівають за "маленьких". Високих боксерів раз, два і перелічив. Отже якщо мій бій з Кличко відбудеться, можливо, думки розділяться - брати Клички великі, здорові хлопці... Звичайно, мені було б цікаво битися з будь-яким з братів.

Валуїв вважає, що WBA все-таки залишить перемогу за ним в поєдинку проти Холіфілда.

"Думаю, спроби Холіфілда ні до чого не приведуть, тому що хоч з невеликою перевагою, але він однозначно програв. Це перше. А друге - нам не звикати до подібних заяв американців після бою. Якщо вони не лягли на рингу, починається вся ця метушня, брудненькі скандали, до яких я не хочу мати ніякого відношення. Мені це глибоко нецікаво.

Я перший-то раз з небажанням погоджувався на цей бій, а другий раз погодився б тільки з якихось фінансових, чисто комерційних міркувань, а по моральних міркуваннях - ніяк. Та і, чесно скажу, на другий раз у мене вже не вистачить пошана боксувати з ним так, як я боксував у грудні... Я буду набагато жорсткішим".

newsru.ua

Коментарі ()