Головне

Барашьян програв непереможному Ердеі

10.01.2009 22:25 948 0
У суботу в німецькому Магдебурзі українець Юрій Барашьян зазнав п`ятої поразки на професіональному рингу. У 12-раундовому поєдинку Барашьян за очками програв непереможному чемпіону світу за версією WBO у напівважкій вазі Жолту Ердеі з Угорщини. Усі три судді віддали перемогу чемпіону: двічі з рахунком 116:111 та 117:110.

Хоча багато що для Барашьяна було вирішено ще до бою, а саме на зважуванні. Під Барашьяном терези показали 80,2 кг, що на 800 грамів більше, ніж ліміт напівважкої ваги. Після відведеного часу на зменшення ваги у Барашьяна нічого не вийшло і в цього поєдинку було відібрано статус титульного, а отже, при будь-якому результаті Ердеі не втратив би свого чемпіонського поясу.

Що стосується самого бою, то Ердеі був більш рухливим за українця і більше влучав. Свій перший по-справжньому удар Барашьян зумів завдати у 4 раунді, коли боковим лівим струсонув голову угорця, але не пішов на добивання і отримав у відповідь серію з двох прямих.

У 5 раунді Ердеі, якого тренує відомий по братам Кличкам Фріц Здунек, міг опинитися в нокдауні, але знову Барашьян не зумів завершити свою атаку. Після правого джебу та лівого в печінку Жолт вистояв і навіть зумів відповісти.

У подальших раундах Ердеі знову більш викинув ударів і вже мав суттєву перемогу за очками. У 8 та 9 раундах Барашьян тричі пробиває нижче пояса угорця і з його знімають один пункт. У 9 раунді Ердеі отримує розсічення, після зіткнення головами з Барашьяном. В 11 раунді українець більш активний суперника, але рятівного нокауту не вийшло. У завершальному раунді обидва боксери більш клінчували, але сил на завершальний штурм в Барашьяна не вийшло і в результаті поразка.  

Коментарі ()