Головне

Бій Кличко – Гомес може відбутися в березні

05.01.2009 19:37 742 0
Двобій чемпіона WBC у надважкій вазі Віталія Кличка й обов'язкового претендента на його титул Хуана Карлоса Гомеса може пройти 21 березня в німецькому Штутгарті, повідомляють Весті.Ru з посиланням на ІТАР-ТАРС.

За словами промоутера Гомеса Ахмета Онера, представники боксерів у даний момент обговорюють умови проведення цього бою, і одним з варіантів є 21 березня в Штутгарті. Але Гомес поки не задоволений запропонованим йому гонораром у розмірі 850 тисяч євро, хоча Онер відзначив, що їх влаштує збільшення гонорару до 1,2 мільйони євро.

Промоутер також повідомив, що кубинський боксер планує розпочати підготовку до цього поєдинку 1 лютого у своєму тренувальному таборі на іспанському острові Майорка. Нагадаємо, що керівництво WBC зобов'язало Віталія Кличка зустрітися з Гомесом, і ухвалило, що представники боксерів повинні домовитися про умови проведення двобою до 9 січня, у противному випадку в цей день будуть проведені торги на право організації цього бою.

Онер також відзначив, що передбачуване рішення WBC про призначення екс-чемпіона світу за версією цієї організації Олега Маскаєва наступним обов'язковим претендентом на титул не відповідає інтересам Кличка і Гомеса. Промоутер підкреслив, що обидва боксера не приймуть це рішення й у разі потреби подадуть на WBC до суду.

allboxing.ru

Коментарі ()