Головне

Валуєв знайшов привід відмовитися від реваншу з Холіфілдом

24.12.2008 15:51 352 0
Компанія Sauerland Event має намір переглянути свої плани щодо надання Евандеру Холіфілду можливості провести матч-реванш з чемпіоном світу у надважкій вазі за версією WBA Ніколаєм Валуєвим.

Річ у тому, що команду Валуєва обурили нещодавні вислови американця про упередженість суддів, які оцінювали його бій з росіянином.

Нагадаємо, що 20 грудня в Цюріху Евандер Холіфілд зазнав поразки від Ніколая Валуєва сумнівним рішенням більшості суддів з рахунком 114:114, 116:112 і 115:114. Проте потім американський боксер подав протест у комітет організації WBA з вимогою переглянути результат поєдинку.

"Я можу зрозуміти його розчарування. Врешті-решт цей боєць продемонстрував вражаючу фізичну форму, він заслуговує на повагу. Проте я не можу зрозуміти його зауваження. Вони глузливі, обурливі і не відповідають істині. Я не чекав такої нечесної поведінки. Ми відразу запропонували Евандеру реванш, але тепер нам доведеться переглянути свою позицію" - цитує Вілфріда Зауерланда championat.ru з посиланням на  Eastsideboxing.com.

Коментарі ()