Головне

Маскаєв добився бою з Кличком через суд?

22.12.2008 12:47 464 0
Російський боксер Олег Маскаєв може стати суперником Віталія Кличка за рішенням суду. Про це повідомляє Fightnews.com з посиланням на документ за підписом глави Всевсвітньої боксерської ради (WBC) Хосе Сулеймана.

Маскаєв судиться з WBC щодо питання про розділення призового фонду в поєдинку з Семюелом Пітером, призначення Пітера тимчасовим чемпіоном після того, як Маскаєв був вимушений відкласти вже призначений бій.

Результатом цього судового позову, який вже розглядається в арбітражному суді, і стало призначення росіянина офіційним претендентом на титул Кличка-старшого.

Цей документ також дозволяє Маскаєву вийти на ринг до проведення бою Кличко-Гомес, який має відбутися до 30 квітня 2009 року з можливою відстрочкою до 30 червня. Проте в разі поразки росіянин втратить своє право на титульний бій.

Після того, як Гомес використає своє право на титульний бій, Маскаєв стане наступним обов'язковий претендентом на титул, і переможець бою Кличко-Гомес має протягом 120 днів зустрітися з Маскаєвим. Можливе перенесення бою - 60 днів.

Коментарі ()