Головне

Льюіс: "Готовий допомогти Хею побити Кличка"

22.12.2008 09:36 497 0
Льюіс: "Готовий допомогти Хею побити Кличка"

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Леннокс Льюіс вважає, що найсильнішому в недавньому минулому боксерові у категорії до 91,2 кг Девіду Хею під силу перемогти Віталія Кличка в поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBC, який може відбудуться у червні 2009 року, повідомляє "СЭ" з посиланням на Boxingscene.

Знаменитий боксер, який у своєму останньому бою в професійній кар'єрі взяв верх саме над українцем, погодився з нещодавно висловленою Хейем думкою, що Менні Пакьяо своїм успіхом у поєдинку з Оскаром Де Ла Хойєю показав, як маленький боєць може перемогти більшого.

"Готовий навіть виступити в ролі спаринг-партнера Хейя, якщо це допоможе йому завоювати пояс, яким я колись володів, - сказав Льюіс в інтерв'ю The Guardian. - Природа наділила його і талантом, і амбітністю, проте йому треба продовжувати прогресувати. Неможливо відразу стати кращим важковаговиком у світі. Проте, якщо моя допомога посприяє його успіху, буду радий підтримати його. Але однак Девіду треба викладати додаткові козирі, оскільки супротивники перевершуватимуть його в габаритах. Хоча, як показує недавній бій між Пакьяо і Де Ла Хойєю способи побити крупнішого опонента існують. Тим часом, різниця між Кличком і Хейєм не така й велика, як між філіппінцем і його суперником".

Коментарі ()