Головне

Кличко - Рахман: після бою. ВІДЕО

14.12.2008 11:55 1026 0

Знаменита на всю Німеччину арена в місті Манхайм в ніч з суботи на неділю приймала головний боксерський бій року,як охрестила його преса: Володимир Кличко - Хасим Рахман. Кличко переміг технічним нокаутом в сьомому раунді, і захистив відразу три чемпіонських пояси за версіями WBO, IBF та IBO.

А Хасим Рахман відразу припинив існувати для публіки. На чемпіонську Афтер-Паті зібралися знаменитості, серед гостей навіть був великий Ленікс Люїс, котрий колись переміг у суперечливому бою Віталія, а його колишній тренер Еману ель Стюард Тепер працює з Володимиром. На пресконференцію прийшли лише переможці - Володимир, Віталій, Стюарт та їхня команда.

Говорили про те, що перемога закономірна, що Рахман великий боєці,і тому такий переконливий виграш ще почесніший. Про те, що більше програвати брати на рингу не будуть, попереду лише перемоги і володіння світовим боксерським троном. Як і перед боєм, на прес-конференції знову з'явився знаменитий панчер Девід Хей, чемпіон світу у першій важкій вазі.

Він мріє перейти у суперваговики і зустрітися з Кличками. І схоже, його мрія здійсниться. Він уже розлютив братів, коли розмістив у журналі Men's Health провокаційний колаж на тему майбутнього протистояння. Здалося, що помститися наступного року британцю хочуть обидва, проте зробить це спершу Віталій, на правах старшого брата.

Після бою Девід Хей був менш впевненим у своїх силах: "Я справді вражений боєм, Кличко агресією нагадав мені Майка Тайсона, проте я все таки на 100 відсотків хочу битися з цими братами, і почно зі старшого, з Біг-Мена, ось із нього,з Віталія. А потім дійдуть руки і до молодшого."

Коментарі ()