Головне

Валуєв спарингує з трьома американцями

10.12.2008 13:09 348 0
Готуватися до бою із знаменитим американцем Евандером Холіфілдом чемпіону світу за версією WBA Ніколаю Валуєву допомагають три спаринг-партнери з США, розповів сам російський важковаговик у своєму блозі на порталі Sportbox.ru.

"Підготовка проходить за планом, проводив інтенсивні спаринги. У мене зараз троє спаринг-партнерів з Північної Америки. Усі - боксери пристойного рівня. З одним з них я вже спарингував на початку цього року, коли готувався до бою з Сергієм Ляховичем".

Бій Валуєва з Холіфілдом запланований на 20 грудня і повинен відбутися в швейцарському Цюріху.

"На цьому тижні ми продивилися з тренером декілька записів з боями Евандера Холіфілда, - продовжив Валуєв. - До речі, вперше я дізнався про Холіфілда, коли лише починав боксувати. Я тоді дивився його перший бій проти Ріддіка Боу, потім дивився другий бій з їх участю".

"Також бачив бої Холіфілда проти Майка Тайсона і Леннокса Льюїса і, звичайно ж, його останній бій проти Султана Ібрагімова. На прес-конференціях я вже говорив про те, що Холіфілд - наймаститіший суперник у моїй кар'єрі. Гучне ім'я, безліч титулів. Не зважаю на його вік. При підготовці до бою ми беремо до уваги його досвід і хорошу фізичну форму".

Валуєв також повідомив, що прибути з Німеччини до Цюріха він має намір за шість днів до бою.

Коментарі ()