Головне

Володимир Кличко може зустрітися з Девідом Хеєм

10.12.2008 11:44 284 0
Володимир Кличко може зустрітися із Девідом Хеєм і вважає причиною скандальності британського важковаговика, який нещодавно перейшов у надважку вагу, його маленький зріст. Про це українець сказав в інтерв'ю skysports.

"Девід Хей не такий великий зростом, і йому доводиться багато говорити, щоб його помітили. Він створює багато шуму. Ще дуже рано говорити про те, який він важковаговик, проте якщо він продовжуватиме в тому ж дусі, я подумаю про те, щоб зустрітися з ним і нокаутувати його", - сказав український чемпіон світу.

"Спочатку я маю успішно захистити свої титули в бою проти Рахмана у цю суботу, але потім я б міг приїхати до Англії. Володіння двома або трьома титулами накладає багато зобов'язань, і я повинен проводити декілька обов'язкових захистів", - додав боксер.

"Рахман - ще один обов'язковий претендент, і після бою з ним я зможу сам вибрати собі наступного суперника. Поки Девід Хей добре виконує своє завдання з переходу у надважку вагу. Він вже наробив багато шуму і, можливо, це приведе його до поєдинку зі мною", - вважає Кличко-молодший.

За його словами, Девід Хей вирішив стати відомим, просуваючи себе самостійно.

На думку Володимира Кличка, Хей голосно заявляє про себе, але "лише дії у рингу можуть показати, наскільки його слова відповідають дійсності".

Коментарі ()