Головне

Льюїс: Гроші ніколи не були для мене культом

01.12.2008 13:26 162 0
Британський боксер Леннокс Льюїс не збирається повертатися на ринг, незважаючи навіть на великі гонорари. Про це боксер заявив в інтерв`ю ESPN.com.

"Я багато разів чув про астрономічні суми, які, нібито, люди готові викласти за моє повернення, але жодного разу мені не було зроблено конкретної пропозиції, над якою можна було б подумати. Гроші ніколи не були для мене культом, я бився заради слави, а не грошей. До того ж свого часу зумів правильно інвестувати запрацьоване і зараз не маю фінансових складнощів, які б змусили мене надіти боксерські рукавички", - заявив Віталій.  

Також Льюїс не розуміє, чому його постійно викликає на бій Кличко-старший, з яким він вже не збирається битися.

"Не знаю, навіщо Віталій весь час викликає мене на матч-реванш. Я досяг в боксі всього і залишив про себе яскраві спогади. Люди часто підходять і зізнаються, що я був останнім великим боксером у надважкій вазі. Я не маю нікому нічого доводити. Якщо Кличко серйозно вважає по-іншому, мені просто шкода його. Не винен, що, повернувшись на ринг після чотирирічної перерви, Віталій не може знайти собі гідного суперника. Створюється відчуття, що Кличко-старший просто намагається звеличити себе на тлі моїх минулих заслуг", - Льюїс.  

За матеріалами Sports.ru

Коментарі ()