Головне

Віталій Русаль захистить титул 20 грудня

29.11.2008 13:09 304 0
20 грудня у Запоріжжі інтерконтинентальний чемпіон за версією IBO у важкій вазі (до 90,7 кг) Віталій Русаль зустрінеться з угорцем Йожефом Нагі.

Поєдинок між цими боксерами мав відбутися ще 5 липня в Одесі, проте Нагі не зміг покинути Угорщину через проблеми з документами, і в результаті Русаль зустрівся з іншим представником цієї країни - Ласло Хубертом.

Крім того, в майбутньому турнірі візьме участь чемпіон світу за версією WBA у напівсередній вазі (до 66,7 кг) Юрій Нужненко, який проведе 10-раундовий нетитульний поєдинок. Суперник Юрія визначиться пізніше, повідомляє сайт K2 East Promotions.

Нагі виступає в профі з 2003 року і в різний час був володарем титулів чемпіона Угорщини, Інтернаціонального чемпіона IBF і Інтерконтинентального чемпіона WBA у середній вазі (до 72,6 кг), а також титулів EBA і Інтерконтинентального чемпіона IBF у суперсередній вазі  (до 76,2 кг).

Обидві поразки у Нагі від відомих боксерів: у 2007 році він поступився технічним нокаутом у п'ятому раунді нинішньому чемпіону світу за версією WBO у суперсередній вазі Денису Інкіну, а 31 травня поточного року програв технічним рішенням у сьомому раунді Павлу Колодзею.

Коментарі ()