Головне

Поразка від Хаттона буде снитися Маліньяджи і через 50 років

24.11.2008 19:28 374 0
Колишній чемпіон світу у напівсередній вазі Пол Маліньяджи не забуде суботню поразку від діючого чемпіона IBO у першій напівсередній вазі Ріккі Хаттона і через 50 років. Боксер вважає, що  його тренер Бадді Маггірт був не правий, викинувши білий рушник.

Маліньяджи упевнений, що наставник повинний був йому дозволити довести бій до кінця, оскільки в нього не виникло серйозних проблем на ринзі.

- Я розумів, що в мене залишається півтора раунда, - цитує боксера boxingscene.com. - Я усвідомлював, що програю за очками і можу не виграти бій, але тепер у моєму послужному списку з'явився технічний нокаут. З цієї причини не варто було зупиняти двобій. Мене били і сильніше, і, проте, я перемагав. Я повинний був і міг довести цей бій до кінця.

Маліньяджи говорить, що його кондиція в бою проти Мігеля Котто два роки тому була куди гірше, ніж у двобої проти Хаттона - у бої з Котто його обличчя розпухло немов м'яч, а права рука була зламана

- Розумію, що ніхто не хоче отримати травму і бачити те, як хтось її отримує, - відзначив Маліньяджи. - У мене за спиною 20 боїв на професійному ринзі, я розумію ситуацію. Якби зупинили бій з Мігелем Котто два роки тому, я б сказився, але зрозумів би це.

www.sportbox.ru

Коментарі ()