Головне

Кличко готовий зустрітися з Гомесом, але не дуже цього хоче

24.11.2008 17:32 685 0
Рішення по двобою чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі українця Віталія Кличка з обов'язковим претендентом кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом буде прийнято протягом місяця.

Про це повідомив сам Віталій. Незважаючи на те, що керівництво WBC на конгресі в листопаді ухвалило, що Кличко зобов'язаний провести наступний двобій саме з Гомесом, Віталій висловив надію, що при визначених обставинах (наприклад, при поверненні британця Леннокса Льюїса) йому все-таки вдасться провести спочатку добровільний захист. Але в противному випадку Кличко все-таки погодиться на бій з Гомесом.

"Інтерес до двобою Кличко - Гомес усе-таки не дуже великий, - відзначив Віталій. - Свій останній бій у США Гомес програв нокаутом (у 2004 році кубинцю Янкі Діасу в 1-му раунді). Німецьким ЗМІ він також не занадто цікавий, навіть незважаючи на те що прожив тривалий час у Німеччині. Так що це дві причини нашого скептичного відношення до даного двобою. Але якщо WBC усе-таки буде наполягати на його проведенні, тоді я зустрінуся з Гомесом. Рішення буде прийнято протягом місяця", - цитує Віталія ІТАР-ТАРС.

www.sports.ru

Коментарі ()