Головне

Льюїс хоче бою між братами Кличками

24.11.2008 17:01 225 0
Льюїс хоче бою між братами Кличками
Британський боксер Леннокс Льюїс назвав ще одну умову свого повернення в професійний бокс. Черговою примхою екс-чемпіона стало нездійcнене бажання - бій між братами Кличками. Про це повідомляє boxnews з посиланням на boxingscene.com.

"Я повернуся тоді, коли Володимира Кличко буде битися зі своїм братом. Це не моя провина, що Віталій чотири роки не виходив на ринг, а зараз не може знайти собі гідного суперника. Не моя провина, що крім нього і його брата немає інших сильних бійців. Скажіть Віталієві, щоб він перестав мріяти про мене.

Наш двобій у 2003 році був не мрією, а реальністю. І його розсічення стали результатом моїх ударів. Йому пощастило зустрітися зі мною, коли моя кар'єра підходила до завершення. Тепер він хоче, щоб я зустрівся з ним після шести років, проведених мною поза рингом. Я - останній великий боксер у надважкій вазі. А Віталій нехай сам подбає про свою велич", - заявив Льюіс.

Нагадаємо, що днем раніше Льюїс заявив, що повернеться на ринг, якщо йому запропонують гонорар у 100 млн. доларів.

Що стосується можливості проведення двобою між Володимиримо та Віталієм Кличками, то вона абсолютно виключена, про що неодноразово заявляли обидва брати.

Нагадаємо, що Володимир Кличко є діючим чемпіоном світу за версією IBF та WBO, а Кличко-старший володіє поясом за версією WBC.

Коментарі ()