Головне

Хею байдуже з ким з Кличків битися

21.11.2008 14:53 209 0
Колишній абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі Девід Хей, який недавно успішно дебютував у надважкій ваговій категорії, заявив, що для нього не має значення, з ким з братів Кличків йому доведеться битися.

"Зараз мені говорять: "Не зустрічайся з Віталієм, бо у нього міцніша щелепа. Володимир вже бував у нокауті раніше, добивайся бою з ним" - сказав Хей в інтерв'ю телеканалу Setanta Sports, пише allboxing.ru.

"Тому я думаю, що добиватимуся зустрічі з Віталієм, оскільки він здається сильнішим. У цьому бою я буду явним аутсайдером і перемога принесе мені більше почестей", - наголосив британець.

"Я дивився поєдинок Віталія проти Семюела Пітера. У його діях я побачив дуже багато такого, чим можна буде скористатися. Я бачитиму всі удари, які він викидатиме. Я можу виробити стратегію, щоб перемогти його. Поза всяким сумнівом я набагато швидший. І якщо у мене проходитимуть удари, які проходили в бою проти Барретта, будь-який з братів відчує їх", - додав боксер.

"Я все ще вчуся - продовжив Хей. - У технічному і психологічному сенсі я поки що не досяг досконалості, але прагну до цього. Коли я досягну досконалості - за пару років - я стану просто непереможним".

"На шляху до цього я можу зустрітися з обома братами Кличками. Побивши одного, я стану краще і мені буде легко в бою проти іншого", - розмріявся Хей.

"Я ставлю для себе по-справжньому високу планку і завжди робив це - ще з часів виступу в любителях".

Коментарі ()