Головне

Краснічі: Я ніколи не відчував такого пекельного болю

18.11.2008 19:03 159 0
36-річний албанець із німецьким паспортом Луан Краснічі зізнався, що у поєдинку із українцем Олександром Дмитренком отримав найболючіший удар за 20 років боксу.

"Такого болючого удару я не пропускав за всю свою довгу боксерську кар'єру", - сказав Краснічі у коментарі Fightnews.com.

За словами албанця, поки він не готовий сказати про свої подальші плани. "Природно, я дуже розчарований - сказав Краснічі. - Я боксую вже 20 років, але я ніколи не відчував такого пекельного болю. Я добре вів поєдинок і контролював свої дії. Я відчував себе на 28 років, провів дуже хорошу підготовку до цього бою".

"Зараз я маю вирішити про своє майбутнє і порадитися з сім'єю, друзями і Клаусом-Петером Колем. Після такого бою я не можу прийняти швидке рішення", - додав боксер, який був нокаутований Дмитренком ударом у селезінку.

Цікаво відзначити, що чемпіон світу у середній вазі Фелікс Штурм і чемпіонка світу у найлегшій вазі Регіна Хальміх високо оцінили виступ Краснічі, й відзначили, що коли б не цей удар, тактика, вибрана албанцем, цілком могла принести йому перемогу в цьому бою.

Коментарі ()