Головне

Віталій Кличко хоче зустрітися із Девізом Хеєм, якщо Льюіс відмовить

17.11.2008 16:36 504 0
Віталій Кличко хоче зустрітися із Девізом Хеєм, якщо Льюіс відмовить

Девід Хей може стати одним з претендентів на титул у надважкому дивізіоні, що відчуває зараз нестачу в нових іменах. У цьому переконаний чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко, який побував у Лондоні на поєдинку британського боксера проти американця Монте Барретта.

Віталій Кличко уже готовий битися проти "молодого покоління". Кличко та Хей. Фото AFP
 

На думку Кличка він може зустрітися з 28-річним британцем влітку наступного року, якщо йому не надійде пропозиція про реванш з колишнім абсолютним чемпіоном світу Ленноксом Льюісом, який, за словами Віталія, вже задумався про повернення на ринг.

"У надважкому дивізіоні криза. Хто є найсильнішим? Мій брат Володимир, я, і хто ще? Надважкій вазі необхідні сильні хороші боксери", - сказав Віталій Кличко в інтерв'ю ВВС Radio 5.

"Я побачив нового суперваговика, який може претендувати на чемпіонський титул. Я був дуже вражений - не так просто перейти з першої важкої ваги в надважку, оскільки тут інша фізична потужність. Девід Хей зробив це блискуче", - вважає Кличко-старший.

"Якщо я зустрінуся з Ленноксом Льюісом, тоді можливо Володимир зустрінеться з Девідом Хеєм. Якщо ні, тоді я зацікавлений у поєдинку з Хеєм - може навесні або влітку, тут у Великій Британії або у Німеччині. Мені буде цікаво перевірити себе в бою проти нового покоління".

На думку Віталія Кличка, Девіду Хею необхідно провести ще два поєдинки, перш ніж виходити на бій проти чемпіона світу у надважкій вазі, пише allboxing.ru.

Проте сам Хей, що встиг завоювати три чемпіонські титули у першій важкій вазі, вважає, що йому треба використовувати будь-який шанс на титульний бій.

"Хто ще може перевірити мене? Такі боксерів небагато. Ще один бій не принесе мені шкоди, проте у надважкій вазі не можна упускати з рук жодної можливості битися за титул", - сказав британець.

"Якщо у мене буде така можливість, я скористаюся нею. Реально оцінюючи ситуацію, це може трапитися в другій половині наступного року, і можливо я проведу ще один бій у березні".

Коментарі ()