Головне

Узелков має шанс поборотися за титул чемпіона світу

07.11.2008 18:50 334 0
В'ячеслав Узелков може добитися шансу поборотися за титул чемпіона світу.

Про це заявив Вадим Бухкалов, промоутер компанії K2 East Promotions, на прес-конференції, присвяченій бою В'ячеслава Узелкова із румуном Алехандро Лекетушем.

"K2 East Promotions дуже близька до організації поєдинку за звання чемпіона світу у напівважкій вазі. Адже Узелков - людина дуже цілеспрямована і вимоглива, в чому ви могли переконатися на одній з попередніх прес-конференцій", - сказав Бухкалов.

Тоді Узелков вимагав від промоутера бою за звання чемпіона світу.

За його словами, майбутній поєдинок Узелков проведе за звання офіційного претендента на титул WBA проти "дуже сильного і досвідченого" боксера Алехандро Лекетуша, який має 29 перемог, 22 з яких нокаутом, і лише 4 поразки, причому 2 з них у поєдинках за титул чемпіона світу.

"Для Слави це буде ще один серйозний крок до досягнення своєї мети. На сьогоднішній день він вже зірка українського масштабу, і ми віримо, що він стане всесвітньо відомим", - наголосив промоутер.

Він також зазначив, що це "не проста вагова категорія - тут довгий час був королем Рой Джонс".

"Зараз там теж дуже багато талановитих боксерів, і тому пробитися на п'єдестал буде нелегко. Але ми віримо у Славка, у його талант і працьовитість, і в те, що він обов'язково доб'ється найвищих цілей", - додав Бухкалов.

Нагадаємо, бій Узелков-Лекетуш відбудеться 15 листопада у київському Палаці Спорту.

Коментарі ()