Головне

Дон Кінг не хоче бою Валуєв-Холіфілд

03.11.2008 17:32 201 0
Промоутер та менеджер чемпіона світу за версією WBA у надважкій вазі Ніколая Валуєва Дон Кінг та Боріс Дімітров продовжують наполягати на небажанні Ніколая битися з Холіфілдом.

Нагадаємо, Sauerland Event, з якою Валуєв має підписаний контракт, планує, що Ніколай зустрінеться із колишнім чотирикратним чемпіоном світу Евандером Холіфілдом.

"Sauerland Event хоче провести цей бій заради грошей. Я ж хочу знайти гідного суперника для свого боксера. Можу повідомити, що Ніколай проведе поєдинок 20 грудня у швейцарському Цюріху. Наскільки я знаю, в Швейцарії є обмеження за віком для професійних боксерів", - цитує Дімітрова сайт Fightnews.com.

Ми з Доном Кінгом хочемо, щоб суперником став Анджей Голота. Так, Голота боксує з Реєм Остіном 7 листопада, але Дон Кінг вважає, що за півтора місяці він підготується до поєдинку з Валуєвим. Якщо Голота відмовиться, ми погодимося на бій проти Холіфілда".

Як запасний варіант для Валуєва також називається Калі Міан, переговори про поєдинок з яким вже велися. Сам Ніколай зараз перебуває на тренувальних зборах в Японії.

Коментарі ()