Головне

Дон Кінг: У європейських боксерів ніколи не буде видовищності американців

31.10.2008 13:56 353 0
Скандальний промоутер Дон Кінг в одному з інтерв'ю під час свого недавнього візиту до Ізраїлю заявив, що видовищність і блиск, що характеризували надважкий дивізіон за часів його розквіту, пішли у минуле, поступившись місцем старанній праці.

"Європейці зараз володіють більшістю титулів у надважкій вазі, оскільки вони працелюбніші. Проте у них ніколи не було видовищності і популярності американських бійців, оскільки вони ставляться до цього просто як до роботи", - цитує слова Кінга allboxing.ru з посиланням на новозеландське видання Stuff.

"На мій погляд, бокс зараз став спортом рівних можливостей. Чемпіоном може стати будь-хто, хто відчуває в собі можливості для цього і володіє достатніми фізичними даними. Ми шукаємо героя... когось, хто зможе заволодіти уявою публіки і хто зможе нокаутувати суперників так, як це робив Майк Тайсон.

Ми завжди зуміємо знайти кого-небудь неповторного, хто буде здатний творити і буде вартий величі. У нас завжди є завтра, питання лише в тому, коли це завтра наступить", - каже Кінг.

Коментарі ()