Головне

Віталій Кличко хоче зустрічі свого брата із Димитренком

29.10.2008 14:46 222 0
Найкращим суперником для Володимира Кличка є Олександр Димитренко. Так вважає чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко, який є співвласником промоутерської компанії К2 Promotions.

"Наразі найкращим суперником був би Олександр Димитренко. Але він пов'язаний контрактом на бій з Луаном Краснічі у листопаді. Отже найбільш вірогідними кандидатурами є Рахман і Вільямсон. З представниками цих відомих супертяжів ми і ведемо переговори", - розповів Віталій про пошук заміни травмованому Алєксандру Повєткіну.

"Можливо, IBF втрутиться в ситуацію, і може виникнути ще одна кандидатура. Володя ж, як і планувалося, у вівторок відбув на іспанську Мальорку. У нього триває етап загальнофізичної підготовки" - цитує Віталія видання "Спорт день за днем".

Нагадаємо, поєдинок чемпіона світу за версіями IBF і WBO у надважкій вазі Володимира Кличка проти росіянина Повєткіна, який мав відбутися 13 грудня у німецькому Маннхаймі, скасований через травму російського боксера.

"Ми, звичайно, співчуваємо Повєткіну, який пошкодив ногу. Але добре, що подія з Повєткіним сталася не в останній момент і є можливість провести вечір боксу, не змінюючи місця і часу - 13 грудня, Маннхайм", - каже Кличко-старший.

Коментарі ()