Головне

Повєткін може вийти проти Кличка уже в березні

27.10.2008 16:45 234 0

Перенесений через травму Алєксандра Повєткіна поєдинок з чемпіоном світу за версіями WBO і IBF українцем Володимиром Кличком може відбутися у березні-квітні наступного року. Про це заявив Калле Зауерланд, один з керівників німецької промоутерської компанії "Sauerland Events", який керує справами російського суперважковаговика.

"За весь час, що знаю Повєткіна, ніколи не чув, щоб він говорив таким убитим голосом. На жаль, тут нічого не поробиш. За попередніми даними, операція Алєксандру не знадобиться, але приступити до тренувань він зможе не пізніше кінця листопада, так що про бій з Кличком не може бути і мови.

Проте чемпіон світу буде 13 грудня захищати свої титули. Проти кого, ми не можемо сказати, оскільки наша промоутерська фірма не має до цього відношення. Наскільки я знаю, противника буде підібрати нелегко, оскільки більшість сильних важкоатлетів наразі зайнята підготовкою до інших боїв. В той же час телебачення вимагатиме не аби кого, а саме сильного суперника.

Щодо Повєткіна, то, думаю, він буде готовий провести поєдинок з Кличком вже наприкінці зими, але раз Кличко б'ється у грудні, значить, раніше березня-квітня цей поєдинок навряд чи може відбутися. Дуже шкода," - цитує Зауерланда "Спорт-Экспресс".

Коментарі ()