Головне

Повєткін відновиться за три-чотири тижні

27.10.2008 11:55 192 0
"Неприємність сталася у трьох кілометрах від околиці Курська, всього у 300 метрах від залишеної машини. Отже Володя брата на собі тягнув недовго. Відразу ж повіз до головного в місті фахівця з подібних травм Віктора Пшеничних. Той за рентгенівським знімком знайшов у чотирьох місцях надриви сухожиль і наклав Саші жорстку лонгетку. Саша лише на один день з'їздив до Москви, щоб офіційно засвідчити характер пошкодження, і потім повернувся до Курська.

Основне лікування - забезпечення нерухомості в суглобі. Ходить боксер на милицях. Тренування ми не припиняли. Звичайно, вибір вправ невеликий. Один день Саша займається на тренажері - сидячи або лежачи навантажує плечовий пояс. Інший день, сидячи на гімнастичному "козлі", проводить "бій з тінню", а потім працює "по мішку". Вправа називається "відірватися від своєї маси" - працювати без ніг. Володя привозить Сашу в зал щодня. А ось ходити, стаючи на травмовану ногу, Саша зможе за 3-4 тижні, не раніше.

Перебувати в нашому місті Олександр планував недовго. Але раз сталося таке нещастя, то ми вирішили: хай процес реабілітації проходить тут. Бєлов провів декілька тренувань, а зараз виїхав у Чехов, залишивши Сашу на мій догляд", - цитує тренера видання "Спорт день за днем".

Коментарі ()