Головне

Федченко захистив свій титул

26.10.2008 12:27 498 0

Сергій Федченко в Черкасах успішно захистив титул Інтерконтинентального чемпіона, який належав йому, за версією IBF у першій напівсередній вазі, нокаутувавши у 4 раунді Хуана Альберто Годоя.

Боксери почали бій з розвідки, ведучи позиційний бій на дистанції у невисокому темпі і викидаючи в основному джеби, і до кінця першого раунду ніщо не говрило про близьку розв'язку. Відзначимо, що Годой не міг і доторкнутися до свого суперника - українець легко йшов на ногах від всіх його атак. Але вже у другому раунді Федченко, у черговий раз проваливши атаку візаві, ефектно контратакував багатоударною серією "по поверхах". У цьому ж раунді чемпіон кілька разів чутливо приклався зліва до печінки претендента, контратакуючи праві прямі Годоя.

А у третій трьоххвилинці Федченко, закрутивши Годоя на ногах, наніс точний правий крос в щелепу і відправив аргентинця до нокдауну. Було помітно, що Федченко легко читає дії суперника, і тепер за буквально кожну спробу Годоя ударити українець карав його зустрічними або у відповідь ударами. Все в тому ж третьому раунді Годой знову опинився на помості рингу - цього разу це був важкий нокдаун від зустрічного "правою на праву". Аргентинець ледве піднявся, і Федченко кинувся на добивання. В кінці раунду під шквальними атаками чемпіона претендент двічі опускався на поміст рингу, але рефері в обох випадках визнав, що Годой втратив рівновагу від поштовхів, і нокдаун не відлічував.

У четвертому раунді одностороннє побиття продовжилося, і чергове знайомство Годоя з настилом рингу не примусило себе чекати: Федченко пробив серію по корпусу, претендент зігнувся, і українець всадив декілька чистих аперкотів у відкриту щелепу візаві. Годой впав, і у цей момент з його кута вилетів рушник. Таким чином, Федченко отримав перемогу технічним нокаутом у 4 раунді, у блискучому стилі захистивши титул Інтерконтинентального чемпіона за версією IBF у першій напівсередній вазі.

k2east.com

Коментарі ()