Головне

Віталій Кличко не хоче протистояння Україна – Росія в поєдинку його брата з Повєткіним

25.10.2008 09:20 175 0
Віталій Кличко вважає, що перед боєм чемпіона світу за версіями IBF і WBO у надважкій вазі його брата Володимира і росіянина Олександра Повєткіна,  розгортаються націоналістичні пристрасті.

"І в Україні, і в Росії вистачає радикалів і просто неврівноважених людей, що намагаються з бою мого брата з Олександром Повєткіним зробити якусь політичну або, точніше, націоналістичну акцію і настригти на цьому купони. Вони намагаються перетворити боксерський двобій у якесь протистояння між Росією й Україною. Ці люди - і з того, і з іншого боку - варті один одного. Ні я, ні Володимир не маємо до цього ні найменшого відношення", - заявив Віталій.

"Не сумніваємося, що Олександр Повєткін, до якого ми ставимося з великою повагою, дотримується таких же, як ми, поглядів, - продовжив Кличко-старший. - Вважаємо, що 13 грудня відбудеться бій, у якому Володимир Кличко буде захищати свої титули IBF і WBO у надважкій вазі проти обов'язкового претендента Олександра Повєткіна, - і усе. Хто б не переміг, питання "чия країна краще" там вирішуватися не буде. Кожний вправі любити свою країну, але не вправі ображати чужу..."

www.sport-express.ru

Коментарі ()