Головне

Бійці компанії Кличка хочуть готувати Повєткіна?

22.10.2008 15:21 171 0
Бійці промоутерської компанії братів Кличків К2 хочуть стати спаринг партнерами майбутнього суперника Володимира Кличка росіянина Алєксандра Повєткіна. Про це заявив Владімір Хрюнов, менеджер Повєткіна - суперника українського чемпіона у бою за звання чемпіона світу за версіями за версіями WBO і IBF.

"Ми пильно стежимо за новинами з табору суперника. І брати Клички, мабуть, теж. Бо для мене це нонсенс, коли мені дзвонять боксери, що мають контракт з промоутерською компанією братів Кличків. Знаєте, що вони мені пропонують? Попрацювати спаринг-партнерами Повєткіна ! Я зробив висновок, що у Кличка справно працює і розвідка, і контррозвідка", - наводить слова Хрюнова "Блик".

"В рамках підготовки до поєдинку з Кличком-молодшим Повєткіна проекзаменують 16 спаринг-партнерів. Деякі з них вже були у Чехові. Маю на увазі Ларрі Дональда, Джаміля Макклайна і Майкла Гранта. Повірте, решта спаринг-партнерів буде не гірше. Причому у нас буде ще одна фішка - ми плануємо підключити до спарингів хлопців з інших видів спорту. З яких саме? Поки що це секрет".

Коментарі ()