Головне

Віталій Кличко після бою з Пітером повернеться у політику

09.10.2008 15:08 154 0

Почесний чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталий Кличко обіцяє повернутися у велику політику після бою з нігерійцем Семюелем Пітером.

"І бокс, і політика - це командні види спорту. На той час, поки я готувався до бою з Пітером, усі справи звалила на себе моя команда, за що я їй щиро вдячний. А після 11 жовтня знову увіллюся в бурхливе політичне життя України", - сказав Кличко, якого цитує Ліга з посиланням на телеканал "Спорт".

Він також відзначив, що, незважаючи на тривалу паузу в спортивній кар'єрі, відновлення фізичних кондицій пройшло легко.

"Важко відновлюватися тому, хто вів нездоровий спосіб життя: лягав спати о четвертій годині ранку після танців на дискотеках і зловживав алкоголем або іншими задоволеннями. Я ж веду здоровий спосіб життя, щодня тренуюся, дотримуюсь принципу "у здоровому тілі здоровий дух". Тому мені повернутися в спорт виявилося зовсім не важко", - підкреслив він.

Бій між Кличком і Пітером пройде 11 жовтня в Берліні. Він стане першим виходом Віталія на ринг майже за чотири роки: у грудні 2004 року боксер провів єдиний добровільний захист завойованого декількома місяцями раніше вакантного титулу WBC, а восени 2005 року після кількаразових переносів обов'язкового захисту пояса проти Хасима Рахмана відмовився від нього й оголосив про свій відхід з боксу.

Згодом WBC дав Кличко титул почесного чемпіона (Champion Emeritus), що дає право в будь-який момент кинути виклик чинному володарю чемпіонського титулу.

Коментарі ()