Головне

Бій Кличко – Повєткін пройде в Німеччині. Варіант з Києвом не розглядається

09.10.2008 08:29 142 0
13 грудня обов'язковий претендент на титул IBF росіянин Алєксандр Повєткін вийде на титульний бій з діючим чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями IBF і WBO Володимиром Кличком.  

Прес-аташе братів Кличків Юрій Нестеренко спростував інформацію, що поєдинок може відбутися у Києві: "Варіант із проведенням бою в іншій країні, не в Німеччині, так само ймовірний, як цвіт яблунь на Марсі. У США Повєткін недостатньо розкручений. Київ або Москва створять перевагу одному із суперників. А в Німеччині і Сашка Повєткіна, і, звичайно, обох братів Кличків добре знають і люблять. Найбільш ймовірний варіант - Ганновер".

"Промоутерська компанія ДО2 Promotions, якою володіють брати Клички, отримала право на організацію цього двобою, - приводить allboxing.ru слова менеджера Повєткіна Володимира Хрюнова. - Але це не виходить, що вони захочуть провести бій у Києві. Призовий фонд для боксерів - $13 млн. Плюс інші великі витрати, що "відбити" на території України складно. Можливий варіант - Німеччина, місто Мангейм, де у свій час Володимир Кличко впевнено переміг Кріса Бьорда. Там дуже гарний зал на 17 тисяч місць". 

Коментарі ()