Головне

Олександр Димитренко: Я не збираюсь недооцінювати Краснічі

02.10.2008 14:34 140 0

Вчора у Німеччині відбулася прес-конференція, присвячена призначеному на 15 листопада поєдинку між першим номером рейтингу WBO у надважкій вазі українцем Олександром Димитренком і колишнім претендентом на чемпіонський титул Луаном Краснічі.

Фото Marianne Mьlle/boxing.de

"Ми добре знаємо один одного. Ми вже тренувалися разом і спарингували, проте після гонгу всякій дружбі буде покладений край - заявив 26-річний українець, що не зазнавав поразок на професійному ринзі. - Я не програю цей бій. Я не збираюся його недооцінювати. У Луана були хороші поєдинки, але я буду сильніший. Моя мета - стати чемпіоном світу!"

37-річний Краснічі, який програв свій останній поєдинок у липні минулого року американцеві Тоні Томпсону, заявив, що він має намір довести всім, що з ним ще не все кінчено, і він ще може поборотися за чемпіонський титул.

"Я надзвичайно радий тому, що незабаром я знов вийду на ринг. Для мене бій проти Саші - це ніби посвячення у рицарський сан. Ми обидва хороші боксери, але перемога дістанеться мені - сказав Краснічі. - Що стосується бою проти Томпсона - мені треба було дістати дна, щоб піднятися на вершину. 15 листопада я маю довести, що я на це здатен. Думаю, що я отримаю перемогу і покажу, що зі мною ще не все кінчено", наводить слова німця allboxing.ru.

Коментарі ()